Home Nieuws Dumfries en Faber wijzen na afloop naar Lars Unnerstall

Dumfries en Faber wijzen na afloop naar Lars Unnerstall

612
0

PSV wist in Groningen op nieuw drie punten aan het totaal toe te voegen maar sprankelend was het spel geenszins.

Denzel Dumfries en Ricardo Rodriguez namen PSV bij de hand en waren daarmee ook de enige twee spelers die gedurende de gehele wedstrijd op doel wisten te schieten. Dat zijn geen beste cijfers voor een ploeg die met aanvallend voetbal het verschil wenst te maken.


Ernest Faber kon na afloop van de winstpartij in Groningen niet om de prestaties van Unnerstall heen. Faber was heel tevreden over zijn doelman, die hij notabene pas na afloop van het winterse trainingskamp in Qatar de mededeling kon geven dat hij toch weer zijn eerste keuze was na de winterstop. Lars Unnerstall is met zijn atletische reddingen inmiddels een absolute steunpilaar geworden voor PSV.

Unnerstall redt PSV inmiddels wekelijks met katachtige en ‘Gomes achtige’ reddingen; zo worden bijna zeker doelpunten verwerkt tot slechts kansen en/of hoekschoppen voor de tegenstander. “Lars Unnerstall heeft onze overwinning veiliggesteld”, zei Faber na afloop.

Ook Denzel Dumfries was zijn doelman na afloop dankbaar en maakte Unnerstall de nodige complimenten. “We mogen Lars Unnerstall heel dankbaar zijn. Hij pakt in de slotfase twee fantastische ballen”, aldus aanvoerder en macthwinnaar Dumfries.


Facebook Comments Box