Home Nieuws Duitse NEC coach denkt PSV te kunnen verslaan

Duitse NEC coach denkt PSV te kunnen verslaan

18
0

De bloedfanatieke Duitse coach van NEC, Peter Hyballa, kijkt vol enthousiasme en vertrouwen uit naar het treffen met PSV. De bij NAC en Dordrecht nauwelijks serieus genomen ex PSV’er Ernie Brands, fungeert als informant voor Hyballa, blijkt uit het gesprek tussen omroep Gelderland en de Duitser. 

Voor Peter Hyballa wordt het treffen van NEC met PSV van zaterdag zijn eerste wedstrijd tegen een topclub. “Wij proberen alles, we hebben een plan uitgedacht. Maar alles moet lukken. De strijd moet op 101 procent gaan, de tactische en technische dingen ook op 101 procent. Maar de spelers vinden het leuk om tegen PSV te spelen”, zegt Hyballa in gesprek met Omroep Gelderland. Zijn assistent Ernie Brandts, meermaals her en der de laan uitgestuurd, is een goede raadgever, vindt Hyballa.

“Ja, Ernie is een goede adviseur. Hij kent niet alleen PSV, maar de hele Eredivisie, net als Wilfried Brookhuis. We bepraten altijd alle tactische dingen, ik doe het niet alleen”, aldus Hyballa die met NEC nog zoekende is naar de juiste speelwijze. De wedstrijd in Nijmegen mag voor PSV geen enkel probleem zijn. Net als vorig seizoen kan PSV met niets minder dan 3 punten tevreden zijn. PSV won vorig seizoen eenvoudig in de Goffert.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here