Home Nieuws Duitse media zeer te spreken over Philipp Max: ‘Zijn investering gaat zich...

Duitse media zeer te spreken over Philipp Max: ‘Zijn investering gaat zich terugbetalen’

2744
0

Blessuregevallen in de selectie van Eintracht Frankfurt zorgden ervoor dat de Europa League winnaar zich in de winterstop bij PSV meldde voor Phillip Max.

De trainer en zijn staf zijn inmiddels zeer te spreken over winteraankoop Philipp Max. De Duitse verdediger is dan wel gehuurd komende maanden maar zal normaal gesproken de overstap gaan maken naar Frankfurt na dit seizoen. Max stond eerder in de belangstelling van Union Berlin en Leeds United maar PSV wilde niet meewerken aan zijn vertrek. Door het opnieuw beschikbaar hebben van Mauro Junior, mocht Philipp Max alsnog vertrekken.

Philipp Max begon 3 jaar terug bij PSV ook voortvarend maar viel om meerdere reden toch terug in zijn prestaties. In Frankfurt is Max voortvarend gestart. Er werd dan dinsdagavond wel verloren van Napoli maar het enthousiasme rond Max is wel daar.

Mario Götze verwelkomde de verdediger op zijn eerste dag in Frankfurt. De middenvelder en Philipp Max speelden bij PSV samen, maar sinds het vertrek van de vleugelverdediger naar Eintracht Frankfurt zijn beiden opnieuw teamgenoten.

“De investering om Max in de zomer definitief vast te leggen, gaat zich zonder twijfel terugbetalen”, schrijft de Frankfurter Rundschau over de verdediger. “Max heeft zich heel snel ontwikkeld tot een onmisbare speler. Misschien is het grootste compliment wel dat hij niet speelt alsof hij hier drie weken, maar al vele jaren is.”

Ook Mario Götze is zeer te spreken over de komst van Max. “Zijn komst zorgt voor meer stabiliteit en mogelijkheden op de flanken. We gaan dat nodig hebben. In de groepsfase hebben we veel geleerd. We hebben het verdiend om hier te staan. We weten hoe moeilijk het wordt om op dit niveau mee te komen. Ervaring is belangrijk, maar uiteindelijk wordt het ook gewoon op het moment beslist”, aldus Götze.


Vorig artikelJoshua Brenet kijkt enorm uit naar PSV – FC Twente: ‘PSV eerste liefde, het thuisfront’
Volgend artikelSneijder waarschuwt PSV over vorm Xavi Simons: ‘Reageerde minder blij na eerste goal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in