Home Nieuws Duitse media: PSV vraagt teveel voor Donyell Malen, Dortmund gaat niet verder...

Duitse media: PSV vraagt teveel voor Donyell Malen, Dortmund gaat niet verder dan 25 miljoen euro

861
0

Het Duitse voetbalmedium BILD zit bovenop de actualiteiten rond Borussia Dortmund. Een transfer zou momenteel nog ver weg zijn.

Het medium is doorgaans erg goed ingevoerd en weet inmiddels te melden dat PSV te hoog in de boom zou zitten voor Donyell Malen. In navolging van BILD meldt ook het lokale Ruhr Nachrichten dat Borussia Dortmund een akkoord heeft bereikt met Donyell Malen maar PSV zou de club zijn die de transfer en overgang nog tegen weet te houden.


Dortmund en Donyell Malen zijn allang akkoord over de persoonlijke voorwaarden van de spits. Zaakwaarnemer Mino Raiola is feitelijk allang geen partij meer in het geheel. Het gaat slechts nog tussen PSV en Dortmund. Zowel BILD als Ruhr Nachrichten melden dat PSV dertig miljoen euro wenst te ontvangen voor Malen. Dortmund wenst niet verder te gaan dan 25 miljoen euro, weten Duitse en Nederlandse media te melden.

Beide clubs zouden wel in officiële onderhandelingen met elkaar zijn maar PSV weerspreekt weer dat er sprake is van een officieel bod op de spits. PSV speelt woensdagavond de eerste wedstrijd in de derde voorronde en dat zal zonder Donyell Malen zijn. De aanvaller hoeft zich volgens De Telegraaf pas op 22 juli te melden. ‘Dat heeft alles te maken met de toptransfers die in de lucht hangen, de belasting tijdens het afgelopen EK én het feit dat trainer Roger Schmidt zich met de huidige selectie volledig wil focussen op de clash met de Turken’, schrijft Telesport.


Facebook Comments Box