Home Nieuws Duitse bondscoach nog niet tevreden over Götze, middenvelder kan zich volledig op...

Duitse bondscoach nog niet tevreden over Götze, middenvelder kan zich volledig op PSV focussen

1082
0

De prestaties van spelers die vaak voor het nationale team uitkomen, kunnen door de geringe arbeids-rust verhoudingen bij de clubs daardoor wat tegenvallen.

Eran Zahavi is daar een lichtend voorbeeld van. De Israëlische spits speelde recent drie volledige wedstrijden voor Israël en zijn spel bij PSV werd minder. Die vlieger lijkt voor Mario Götze voorlopig niet op te gaan want de Duitse bondscoach lijkt voorlopig geen beroep te gaan doen op Götze. Bondscoach Hansi Flick zegt dat er sprake is van een overdadig aanbod op zijn positie maar bedoeld misschien ook te zeggen dat hij nog niet tevreden is over de middenvelder. Mario Götze mag inderdaad wel wat dominanter in zijn spel voor PSV worden. Te vaak is de Duitse wereldkampioen grote fases van wedstrijden nog onzichtbaar.

Götze speelde inmiddels 63 wedstrijden voor Duitsland maar de laatste interland dateert alweer van 2017. ‘Ik focus me op PSV en mijn prestaties hier, want dat zijn de enige zaken waar ik invloed op heb. Maar ik ken Hansi al heel lang. Sinds mijn debuut hebben we contact. Hij heeft me laatst gebeld voor het bekendmaken van de selectie, we hebben gepraat en hij heeft me wat zaken uitgelegd’, zei Götze eerder tegen Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here