Home Nieuws Duidelijke boodschap voor Mo Ihattaren na aankomst in Turijn

Duidelijke boodschap voor Mo Ihattaren na aankomst in Turijn

15012
0

Hoe gaat het met Mo Ihattaren? Ihattaren, contractvoetballer van Juventus, is nog altijd onderdeel van de Juventus familie maar daar is alles wel mee gezegd.

De club uit Turijn zou nog steeds de betalingen van de transfersom van 2,5 miljoen euro aan PSV niet hebben voldaan. Hoe dan ook, Mo Ihattaren diende zich maandag in Turijn te melden nadat Ajax eind 2022 op tijd liet weten het huurcontract niet te willen verlengen. Er zijn recentelijk geen foto’s opgedoken of andere statusupdates verschenen over de fitheid van Ihattaren maar over het algemeen wordt aangenomen dat de jonge middenvelder verre van topfit is om op een trainingsveld acte de presence te kunnen geven.

Ihattaren diende zich maandag te melden in Turijn maar kreeg daar een weinig vleiende boodschap te horen. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De twintigjarige aanvallende middenvelder kreeg te horen dat meteen wordt gezocht naar een tijdelijke nieuwe club. Het is onbekend welke clubs in de markt zijn om Ihattaren te huren maar naar verluidt zouden er enkele Turkse clubs in de markt zijn Ihattaren van Juventus te huren.

Een verrassing mag het inmiddels niet meer heten voor Ihattaren want Juventus verhuurde de Utrechter na zijn komst in de zomer van 2021 al twee keer. Bij Sampdoria voelde hij zich niet goed en vertrok er zonder dit melden. Zijn verhuurperiode werd door Sampdoria abrupt en vol verbazing en irritatie afgebroken.

Ihattaren kende buiten de voetballijnen een hectisch laatste half jaar, waarin hij door De Telegraaf onder meer werd gelinkt aan connecties binnen de beruchte Mocro Maffia. Ihattaren zelf zou geen onderdeel uitmaken van een criminele organisatie, maar zag eind september wel zijn Porsche Panamera uitbranden in zijn woonplaats Utrecht. Eind november werd hij opgepakt wegens ‘een ernstige bedreiging’, om een dag later weer vrij te komen.

Die zaak loopt nog. Ihattaren werkte ook nog zeer kortstondig aan zijn fitheid met Wesley Sneijder, die de banden al snel doorsneed vanwege niet nagekomen afspraken.


Vorig artikelStatus ‘vertrekker’ Sangaré: ‘Zijn opvolging wordt een van de eerste klussen voor de nieuwe voetbalbaas van PSV’
Volgend artikelOpstelling PSV – Sparta grotendeels duidelijk: Veerman of Simons linksbuiten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in