Home Nieuws ‘Duidelijk is dat ook Peter Bosz er uitstekend op staat’

‘Duidelijk is dat ook Peter Bosz er uitstekend op staat’

43
0

Van kopen naar opleiden. Die transitie heeft PSV de laatste jaren weten door te maken. In dat kader is de club er veel aan gelegen om vacatures intern op te vullen en vakbekwame mensen te laten doorschuiven.

Een voorbeeld daarvan is John de Jong, die Marcel Brands zou moeten opvolgen maar ook allerlei oud spelers die doorschuiven door naar vacante trainersposities. In dat kader kan ook de aanstelling van Mark van Bommel als opvolger van Cocu worden gezien. Hoewel van Bommel natuurlijk ook gewoon over de juiste kwaliteiten lijkt te beschikken.

Maar kan de Limburger deze klus al aan? Een waarschijnlijk ontmanteld kampioensteam opnieuw in de steigers zetten, het managen van de groep rond de kwalificatie voor de Champions League, het inpassen van nieuwe spelers en wie weet ook een iets andere speelstijl met wat andere accenten?

In dat kader lijkt dan nu toch ook de naam van Peter Bosz te vallen. AD Sportwereld schrijft: Het met Van Bommel ingeslagen traject maakt het zeer onwaarschijnlijk dat de club extern een opvolger gaat zoeken.Hoewel duidelijk is dat een trainer als Peter Bosz er ook uitstekend op staat in Eindhoven. En vrij is’, schrijft de krant.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here