Home Nieuws ‘Duidelijk en open’ PSV bevestigt interesse in verschillende spelers: ‘We willen drie...

‘Duidelijk en open’ PSV bevestigt interesse in verschillende spelers: ‘We willen drie spelers aantrekken’

8327
0

Open en heldere communicatie, dat is wat PSV deze zomer voorstaat. En dat mag in vergelijking met een jaar geleden geen verrassing heten want de club ging flink de mist in vorig jaar.

Althans, met terugwerkende kracht ging de club de mist in als we de situatie rond één speler analyseren. We doelen natuurlijk op Xavi Simons en de verpakte transferclausules die lang onduidelijk waren. Dat nooit meer, lijkt de club uit te willen dragen en dus is Earnie Stewart open waar hij kan en communiceert hij helder en eenduidig waar mogelijk is.

Voetbal International ging deze week het gesprek aan met de technische baas van PSV, die op zijn beurt duidelijk uitspraken bezigde. Stewart bevestigde dat de club op drie versterkingen inzet deze zomer. Natuurijk maakt een uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré veel verschil in het tempo van de gewenste versterkingen maar los van het wel of niet uitblijven van versterkingen, lijkt de club ook in te zetten op drie versterkingen mocht Sangaré wel bij PSV blijven deze zomer.

“We willen ons verdedigend nog versterken, absoluut”, zegt Stewart over de transferplannen van de club. “Ons streven is om in deze transferperiode nog een rechtsbenige centrale verdediger en een defensieve middenvelder binnen te halen. Daarnaast richten we ons na het vertrek van Xavi Simons op een aanvallende speler voor die linie, die zijn positie in het team kan overnemen”, aldus de td over die positie.

Stewart benadrukt ook nog dat de financien wel degelijk een rol spelen maar dat bij een minder budget er in een lagere prijsklasse gezocht en gekocht zal gaan worden. “Met het huidige budget zou je alle drie gewenste posities kunnen invullen, tuurlijk, dat kan altijd, want dan kom je in een lagere prijsklasse terecht. Uiteindelijk draait het ook gewoon daar om: wat moeten we als club betalen voor een speler?”, aldus Earnie Stewart over de transferplannen deze zomer.

Het is inmiddels algemeen bekend dat PSV inzet op de komst van Davinson Sanchez, die nog steeds speler is van Tottenham Hotspur en nog niet de overstap gemaakt heeft naar Spartak Moskou. Ook ziet PSV Aster Vranckx van Wolfsburg graag komen en zet de club in op een huurovereenkomst met AC Milan ten einde Charles De Ketelaere binnen te halen.


Vorig artikelPSV neemt zeer helder standpunt in over situatie Sangaré én over transfersom van 37,5 miljoen euro
Volgend artikelSamenvatting Lichtstadderby met aanstormende toptalenten | PSV – FC Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in