Home Nieuws Dubieuze relatie Casal en Pereiro: Zaakwaarnemer houdt transfer Pereiro voorlopig weer tegen

Dubieuze relatie Casal en Pereiro: Zaakwaarnemer houdt transfer Pereiro voorlopig weer tegen

147
0

Het heeft meer weg van een ‘slaven contract’ dan een normaal contract tussen een speler en een zaakwaarnemer.

De verhoudingen tussen Gaston Pereiro en zijn zaakwaarnemer lijken dubieus gezien de perikelen die opnieuw lijken te ontstaan nu Pereiro op het punt staat van club te wisselen. Een transfer van Gastón Pereiro naar Spartak Moskou wordt momenteel namelijk tegengehouden door Casal. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Russische club wil vijftien miljoen betalen voor de Uruguayaans neo international. PSV is duidelijk tevreden met die transfersom, maar zaakwaarnemer Paco Casal houdt een deal vooralsnog tegen. Het ED stelt dat het nog maar de vraag is of daar verandering in komt.

Het is een merkwaardige zaak dat een speler niet zelf kan beslissen waar zijn toekomst ligt en welke club zijn volgende werkgever zal worden. De transferrechten van Pereiro zouden een andere en ongewone constructie kunnen bevatten.

Pereiro zat niet bij de wedstrijdselectie voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Basel en trainde mee met Jong PSV in afwachting op nieuws van zijn veel besproken en dubieuze zaakwaarnemer.

Mocht Casal echter geen groen licht geven, ‘dan kan Pereiro geen kant op’, schrijft de regionale krant. ‘De wil van de zaakwaarnemer lijkt wet en naast Pereiro moet ook PSV daarmee op een goede manier om zien te gaan’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here