Home Nieuws Druk op Phillip Cocu: ‘2018 moeten prijzen opleveren’

Druk op Phillip Cocu: ‘2018 moeten prijzen opleveren’

38
0

Toon Gerbrands heeft zich uitgesproken over het jaar 2018. De directeur legt meteen druk op de schouders van Phillip Cocu door te stellen dat er in het volgende jaar prijzen moeten worden gewonnen. 

PSV moet prijzen gaan pakken is de boodschap van de directie. “2018 moet voor mij prijzen opleveren. We zijn een voetbalclub die dingen wil winnen. We zijn verder bezig met organisatorische zaken, ook innovatieve dingen. Dat zit ook in onze genen. Je ziet een snel veranderd voetballandschap en daarin moeten we een duidelijke plaats krijgen.”

PSV zal in de komende jaren steeds creatiever te werk moeten gaan om talenten als Hirving Lozano en Gastón Pereiro aan de club te kunnen blijven binden, stelt Toon Gerbrands voor de camera van PSV TV.

“Je ziet clubs die we qua geld niet meer bij kunnen houden. Er is heel veel gaande en wij moeten er echt voor zorgen dat we de Lozano’s en Pereiro’s van deze wereld allemaal hier kunnen krijgen”, aldus Gerbrands. “Wij kunnen die spelers helpen, maar je moet er alles voor klaar hebben en daar ligt voor ons ook nog een uitdaging in de komende jaren.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here