Home Nieuws Droom komt uit voor Klaas Dijkhoff, oud-politicus wordt commissaris bij PSV

Droom komt uit voor Klaas Dijkhoff, oud-politicus wordt commissaris bij PSV

382
0

De Raad van Commissarissen van PSV krijgt aanvulling van niemand minder dan Klaas Dijkhof.

Dijkhoff was jarenlang seizoenkaarthouder van de club maar krijgt nu een officiële functie binnen de club waar hij fervent aanhanger van is.


Het RvC team bestaat momenteel uit president-commissies Van der Wallen, Ton van Veen, Hans van Breukelen en Ingrid Wolf. Dijkhoff vervangt Van der Wallen, die president-commissaris is geworden.

‘We zijn enorm verheugd met onze nieuwste aanwinst Klaas Dijkhoff. Klaas behoeft eigenlijk geen introductie, maar zijn hart voor PSV, zijn ervaringen in de complexe politieke wereld en vooral zijn kracht om altijd dicht bij zichzelf te blijven, passen perfect bij de kernwaarden van PSV’, legt Van der Wallen uit op PSV.nl.

Dijkhoff zegt enorm blij te zijn. ‘Ik ben vereerd om me als commissaris voor m’n club te mogen inzetten. Als menneke was al snel duidelijk dat mijn talent niet in m’n benen zit. Toen heb ik mijn voetbaldromen verlegd van het veld naar de bestuurskamer. Ook aan de vergadertafels moet als team gepresteerd worden om de kans op succes binnen de lijnen te vergroten en ons clubgevoel en de supporters in ere te houden’, aldus kersvers RvC lid Klaas Dijkhoff.


Facebook Comments