Home Nieuws Drommel zag aan arrogante aanloop dat Alvarez door het midden ging schieten...

Drommel zag aan arrogante aanloop dat Alvarez door het midden ging schieten | Mexicaan misdroeg zich

5222
0

Ploeggenoot van Érick Gutiérrez bij de Mexicaanse nationale ploeg maar verder bestaat er tussen PSV en de Mexicaanse verdediger Alvarez geen enkele connectie.

Het botert vrijwel nooit tussen de verschillende PSV’ers en Alvarez en waar er twee strijden hebben er vaak twee schuld maar waarom je al speler bij een dood spelmoment een scheenbeschermer tegen Luuk de Jong moet gooien is en blijft een raadsel. De Jong werd terecht boos en dus besloot Veerman in de rust het startsein te geven tot een rustigere tweede helft met minder opstootjes. ‘Dit is precies wat ze willen’, riep Veerman, die gelijk had. Steven Berghuis misdroeg zich ook door Luuk de Jong provocerend tweemaal aan zijn shirt te trekken.

Echter luistert de koning der misdragingen naar de naam Dusan Tadic. De aanvoerder van de Amsterdammers vroeg na een minuut spelen al om kaarten voor PSV spelers. Voor keeper Drommel moet het dan extra genoegdoening geven dat juist de strafschop van Alvarez gepakt werd. PSV en Drommel hadden er uitgebreid werk van gemaakt.

Voorafgaand aan de wedstrijd waren alle strafschoppennemers van Ajax namelijk uitgebreid bestudeerd. “Alle spelers waar beelden van zijn heb ik bekeken. Tadic, Klaassen die werd gewisseld, Brobbey, Alvarez. Noem ze maar op”, zei Drommel. “Ik heb er goed naar gekeken. Een penalty zal altijd fifty/fifty zijn, maar ik heb me hier op voorbereid. We hebben ook goed gekeken naar de aanloop, naar de schouder, de binnenkant voet of de wreef. Een penalty stoppen blijft moeilijk, maar ik zag Alvarez al een rechte aanloop nemen en dacht er al aan om te blijven staan. Aan de aanloop zag ik het al, maar ze schoten ook drie keer door het midden. Dit is echt top. We gaan hier een mooi feestje van maken.”

Drommel kreeg ook vragen over zijn toekomst. “PSV weet dat ook, ik wil heel graag spelen. Dat moet ik ook, want daar ontwikkel je het meeste, vooral als keeper zijnde”, reageerde hij daarop. “Ik ben nog zeker niet rond aan het kijken, want het seizoen is nog niet voorbij. De focus lag nu hierop en we gaan straks weer verder kijken. Maar de intentie is wel dat ik moet spelen.”


Vorig artikelVan Nistelrooij zet journalist Joep Schreuder na blunder voor hele perszaal voor schut
Volgend artikelPSV lijkt op weg naar grote slag | Earnest Stewart: ‘Onderhandelingen met Xavi Simons gaan de goede kant op’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in