Home Nieuws Drommel én Unnerstall krijgen er van langs na blunders: ‘De vergelijking met...

Drommel én Unnerstall krijgen er van langs na blunders: ‘De vergelijking met Unnerstall is oneerlijk’

542
0

Doelman Joël Drommel heeft afgelopen zaterdag geen beste reclame voor zichzelf gemaakt. Drommel wist zich zaterdagavond na de zwakke start in de Grolsch Veste nog enigszins te herstellen maar zijn spel was wel degelijk zwak te noemen.

Het zorgt voor stevige kritieken aan het adres van de doelman. Zo zag Kenneth Perez dat de doelman zijn zelfvertrouwen heeft verloren. De analist ziet dat Drommel ‘belabberd’ bezig is, maar vindt de vergelijking met Lars Unnerstall oneerlijk.

Bij Dit Was Het Weekend op ESPN zegt Perez over Drommel. “Gisteren had ik een soort van met hem te doen. Je zag hem steeds tien centimeter kleiner worden. Hij verliest ontzettend veel vertrouwen. Dit moet echt een leerjaar zijn, waar hij volgend seizoen zó veel sterker uit komt, als hij een carrière op topniveau wil hebben.”

De kwaliteiten van Drommel worden regelmatig vergeleken met die van Unnerstall, maar dat vindt Perez oneerlijk. “Ik vind dit elke keer een zeer oneerlijke vergelijking”, vertelt Perez daarover. “Er wordt met totaal andere ogen naar Unnerstall gekeken dan naar Drommel. Dat heeft niks met die keepers te maken, maar wel met waar ze spelen.”

Toch mag niet worden vergeten dat Lars Unnerstall zaterdagavond ook grote fouten wist te maken. En dus zegt Kenneth Perez. “Bij Twente-PSV hoorde ik ook de hele tijd: Unnerstall, wát een geweldenaar! Maar dat vangen, dat gaat toch richting verstandsverbijstering?”, doelt Perez op de fout van Unnerstall bij de 3-3. “Drommel speelt inderdaad belabberd, ja. Maar Unnerstall hebben we ook niet een heel seizoen bij PSV gezien”, aldus een realistische Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here