Home Nieuws Drommel droomt van Oranje, Johan Derksen kritisch: ‘Nederland kan niet met Drommel...

Drommel droomt van Oranje, Johan Derksen kritisch: ‘Nederland kan niet met Drommel als eerste keeper naar Qatar’

441
0

Jöel Drommel heeft een uitstekende periode achter de rug afgelopen weken. Drommel straalt uit dat het vertrouwen daar is.

Dat zie je terug in het keeperswerk van Drommel. De wedstrijd in Utrecht liet zien dat Drommel gegroeid is in zijn spel. Vol overtuiging liet Drommel zien dat de defensie op hem kan rekenen. Drommel hield met verve zijn doel schoon in Utrecht en trok die lijn door in Kopenhagen, hoewel de nog jonge keeper uit Bussum weinig te doen kreeg in de Deense hoofdstad.

Drommel genoot van de avond in Kopenhagen. De doelman hoopt zich nu ook in de kijker te kunnen spelen bij Oranje en bondscoach Louis van Gaal. Dat lijkt er ook van te gaan komen. In Denemarken werd Drommel na afloop toegezongen door de meegereisde fans en dat deed hem erg goed, gaf hij na afloop aan tegenover de aanwezige media.

“Dat voelt lekker. Tegen Utrecht was ik belangrijk en vandaag hebben we niet veel weggegeven”, reageert hij voor de camera van Veronica. “Nu ben ik benieuwd wie onze volgende tegenstander wordt in Europa. We wachten het af. Zondag weer een wedstrijd en dan de interlandperiode.” Drommel is blij met zijn nieuwe uitnodiging voor het Nederlands elftal. “Daar wacht ik eerst op. Dan moet ik me maandag melden en wil ik mezelf laten zien zoals ik nu de laatste twee wedstrijden heb gedaan. Ik moet met dit gevoel doorgaan en hard blijven werken. Doelman van Oranje zou natuurlijk echt een droom zijn die uitkomt, maar dat laten we aan de bondscoach over.”

Johan Derksen is nog lang niet om als het over de kwaliteiten van Drommel gaat. De analist zei bij VI Vandaag dat het Nederlands Elftal een keepersprobleem heeft. Derksen geeft niet hoog op van de kwaliteiten van de beschikbare keepers die van Gaal kan selecteren. Of het er van gaat komen dat Jöel Drommel eerste doelman van Oranje gaat worden, valt nog te bezien maar als het aan Derksen ligt gaat het niet zo ver komen. ‘Nederland kan niet met Drommel als eerste keeper naar Qatar’, aldus Johan Derksen.


Vorig artikelTottenham Hotspur overweegt bod op Memphis Depay
Volgend artikelVoetbal International redacteur: ‘Denk je dat PSV kans heeft tegen Leicester City?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in