Home Nieuws Drommel beleefde rampzalige week maar voelde blijdschap en opluchting voor het uitvak...

Drommel beleefde rampzalige week maar voelde blijdschap en opluchting voor het uitvak in Graz

890
0

Joel Drommel was donderdagavond beslissend voor PSV in Oostenrijk. De keeper kende een lastige week maar met enkele goede reddingen wist hij zich knap staande te houden op een Europese avond.

Na afloop was er zichtbaar blijdschap en opluchting bij Drommel en ook bij Schmidt, die de doelman meteen alle lof wist toe te zwaaien. “Ik heb een moeilijke week achter de rug na mijn fout tegen Willem II. Ik voelde me erg schuldig, want door mij hadden we verloren. Iedereen heeft het gezien. En dat bij een nieuwe club. Dan probeer je het zo goed mogelijk te doen in de volgende wedstrijd. Ik denk dat ik vandaag een paar keer belangrijk ben geweest.”

Drommel stond voor revanche donderdagavond. Revanche op eigen falen. “Ik was er echt op gebrand om het zo goed mogelijk te doen vanavond. Ik denk dat ik vanavond wel een paar keer belangrijk was. We hebben een hele goede overwinning geboekt en ik heb ook een paar heel mooie goals gezien.”

Ook Roger Schmidt wist na afloop meteen dat Drommel belangrijk was en dus richtte hij de pijlen op de doelman. Schmidt roemde zijn doelman om zijn reddingen na rust. En dus stond Drommel zichtbaar opgelucht voor de camera van ESPN. ‘Dit is een wereld van verschil. Het is toch mooi! Het is heel lang geleden dat de uitsupporters mee mochten naar het buitenland. Dan wil je ze een overwinning geven. We staan ook nog bovenaan in de poule. Nu op naar Sparta.’ Vol blijdschap en opluchting toog Drommel naar het uitvak met de PSV fans.

Drommel beseft dat dit soort dingen bij zijn ontwikkeling horen. ‘Ik ben blij met hoe het nu gaat. Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik blijf hard werken en mezelf ontwikkelen.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here