Home Nieuws Driouech ziet niets in toekomst bij FC Twente of Royal Antwerp en...

Driouech ziet niets in toekomst bij FC Twente of Royal Antwerp en wil alleen naar PSV

6014
1

Transfertarget en speler van degradatiekandidaat Excelsior Couhaib Driouech, staat voor een spannend weekend.

Of eigenlijk misschien wel niet want de aanvaller speelt zondag zijn laatste wedstrijd voor werkgever Excelsior. Dat is een vaststaand feit dus de spanning over zijn toekomst is er wel af. De aanvaller keerde teleurgesteld terug vanuit Eindhoven naar Rotterdam die laatste januari-dag van dit kalenderjaar.

Technisch directeur Earnie Stewart had hem medegedeeld dat zijn autorit van Rotterdam naar Eindhoven voor niks is geweest want PSV had Excelsior laten weten van de winterse transfer af te zien. Wel bestond er de mogelijkheid dat PSV voor hem terug zou komen en zo geschiedde. Een paar maanden en een paar blessures verder heeft PSV alsnog en opnieuw de overtuiging gevonden Couhaib Driouech een speler te vinden die de selectie van Peter Bosz meteen kan versterken.

PSV zal na zondag, als duidelijk is of Excelsior komend seizoen ook in de Eredivisie actief is een niveau lager, proberen de onderhandelingen met de Kralingers succesvol af te ronden. De verwachting is dus dat er na dit weekend meer duidelijkheid komt, zodat Couhaib Driouech zichzelf alsnog PSV’er kan noemen. Wat Couhaib Driouech betreft is het duidelijk en kunnen Royal Antwerp FC en FC Twente alsmede enkele Italiaanse laagvliegers inpakken voor de handtekening van de aanvaller.

Couhaib Driouech zal en wil enkel en alleen naar PSV verhuizen. Het bedrag waar PSV deze zomer zaken voor wil doen is wel beduidend lager dan het bedrag dat PSV in de afgelopen winterse transferperiode bood. Naar verluidt lag er eind januari een deal op tafel van rond de vier miljoen. PSV lijkt nu op zoek te zijn naar een deal van rond de 1,5 á 2 miljoen euro.

Dat de snelle en behendige buitenspeler graag naar PSV wil komen, liet hij rond de afgeketste transfer in februari al weten. Couhaib Driouech was dan ook erg teleurgesteld dat hij zich niet een half jaar eerder al speler van PSV mocht noemen. Uitstel blijkt nu geen afstel, PSV hoopt de Marokkaanse Nederlander komende week te begroeten en presenteren.


Vorig artikelOok bij Jong PSV een seizoen lang prachtige doelpunten
Volgend artikelGaat PSV daadwerkelijk 10 miljoen euro betalen voor St. Juste? ‘Harde’ onderhandelingen met Sporting lijken aanstaande

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in