Home Nieuws Dringend advies voormalig assistent Ferguson voor Gakpo: ‘Blijf bij PSV, ga niet...

Dringend advies voormalig assistent Ferguson voor Gakpo: ‘Blijf bij PSV, ga niet naar United’

4681
0

Vergane glorie. Dat is het huidige Manchester United volgens de voormalige assistent van Sir Alex Ferguson.

De voormalig assistent van Sir Alex Ferguson luistert naar de naam René Meulensteen. Meulensteen werkte tussen 2007 en 2013 in Manchester als assistent van succescoach Ferguson. Meulensteen, tegenwoordig actief als bondscoach van Australië adviseert Gakpo om niet naar Manchester United te vertrekken. Dat zegt Meulensteen als ervaringsdeskundige in een interview met het Algemeen Dagblad. De oud-assistent van Alex Ferguson bij Manchester United ziet bij het huidige team en bij de huidige leiding niets terug van het team dat onder Ferguson successen behaalde.

“Als ik Gakpo was zou ik bedanken voor de eer en zeggen: ik blijf bij PSV”, vertelt de assistent-bondscoach van Australië. “Ik zou tegen hem zeggen: jongen, er komen nog zoveel clubs. Bij PSV had je de kans om Champions League te gaan spelen, daar ben je op dit moment bij Manchester United nog niet zo zeker van.” Ten Hag ziet toekomst in Gakpo bij United maar Meulensteen vraagt zich af of de nieuwe United trainer wel beseft waar hij aan begonnen is Manchester.

Meulensteen heeft zo zijn twijfels over hoe Gakpo zou gaan functioneren bij United. ‘United probeert Gakpo te halen, maar daar heb ik mijn vraagtekens bij. Gakpo is fantastisch in de Eredivisie, maar dat is geen garantie om hier het verschil te maken”, aldus kenner Meulensteen over het gevallen Manchester United.


Vorig artikelPSV in pot 2 bij Europa League loting: Van Betis tot Nantes en van AS Roma tot Union Berlin
Volgend artikelHoe gaat PSV blessure Luuk de Jong opvangen? Eerste spits weken uitgeschakeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in