Home Nieuws Dringend advies de Boer voor Philip Cocu

Dringend advies de Boer voor Philip Cocu

40
0

Ronald de Boer is duidelijk over Luuk de Jong. Volgens de analist moet Phillip Cocu de spits van PSV nu echt eens op de bank zetten. De Boer ziet een wissel met name in de Europese wedstrijd zitten.

“Ik zie dat De Jong met zichzelf in de knoop zit”, zegt De Boer tegen NU.nl. “Aangezien ze zich toch niet kwalificeren en de belangrijkste wedstrijd tegen FK Rostov is, zou ik het niet gek vinden om hem tegen Atletico op de bank te laten.”

De Boer vindt de wedstrijd tegen Atletico een goed moment om de Jong de broodnodige rust te geven. “Cocu zit nu lang genoeg bij de club om zo een beslissing te kunnen nemen. Hij moet hem uitleggen dat het niet met hem heeft te maken, maar dat hij hem wat rust gunt. PSV moet deze wedstrijd zien als een warming-up richting Rostov, dan hebben ze een frisse De Jong nodig.”

Voor De Boer blijft De Jong eerste spits. “In de competitie moet hij wel spelen, daar kan hij zijn vertrouwen opkrikken door doelpunten te scoren. De kans dat hij dat doet in de Eredivisie is groter dan in de Champions League.”

 


Vorig artikelPSV recordhouder Champions League duels
Volgend artikelPröpper oogt tevreden na kansloze nederlaag in Madrid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in