Home Nieuws Driessen neemt het op voor Veerman maar uit opnieuw kritiek op Benítez:...

Driessen neemt het op voor Veerman maar uit opnieuw kritiek op Benítez: ‘Daar kan je echt niet op bouwen’

1312
0

Fier bovenaan, geen puntverlies en nauwelijks tegendoelpunten. Het gaat PSV voor de wind maar natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten.

Zeker na de winst op Ajax kunnen we concluderen dat er zaken echt beter moeten. Er staat de ploeg van Peter Bosz tenslotte een serie redelijk zware uitwedstrijden te wachten komende weken. De wissels in de rust van PSV – Ajax leverde PSV en met name Peter Bosz paste twee wissels toe, die uitstekend uitpakte. Zo zag ook Valentijn Driessen, die het opneemt voor Joey Veerman.

“Hele opvallende wissels, want hij haalde Joey Veerman eruit”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. “Malik Tillman kon ik me voorstellen, want die speelde ook gewoon echt slecht. Dan komt ‘ie met Til en Saibari en die waren bij de goals betrokken. Die hebben het uitstekend gedaan. Wat dat betreft heeft PSV veerkracht getoond, want je moet nog maar wel even die 1-2 achterstand zien weg te werken.”

Driessen is en blijft geen fan van André Ramalho en Walter Benítez. “Zeker met een Ramalho in de verdediging en Benítez onder de lat”, gaat de chef voetbal verder. “Die zijn gegarandeerd goed voor een paar tegengoals per wedstrijd. Die kunnen het spel van Peter Bosz eigenlijk niet aan. Zeker Ramalho niet, met al die ruimte in zijn rug. Niet voor niets werd Brobbey zo levensgevaarlijk. En ook Benítez is de ene keer alles en de andere keer niets. Daar kan je echt niet op bouwen”, is Driessen kritisch op de Argentijnse doelman, die hij vaker de maat neemt dit seizoen.

De veerkracht van PSV kon Valentijn Driessen wel bekoren. “Wat dat betreft is het heel knap dat PSV zichzelf heeft hervonden. Ze gaven ook wel wat kansen weg, maar dat is inherent aan de speelstijl. Ze gaan fier aan kop en staan zeven punten los van Feyenoord. Ondanks dat PSV nog geen punt heeft laten liggen, denk ik niet dat de competitie al gespeeld is”, aldus Driessen.


Vorig artikelBondscoach USA geniet van Luuk de Jong in het Philips Stadion en richt zich tot Pepi
Volgend artikelBarça-fans blijven Luuk de Jong eren: ‘Everyone cried when he left’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in