Home Nieuws Driessen hard voor Gerbrands: ‘Bij RvC PSV ontbreekt het onvoorwaardelijke geloof in...

Driessen hard voor Gerbrands: ‘Bij RvC PSV ontbreekt het onvoorwaardelijke geloof in Gerbrands’

1520
0

Seizoen 2021-2022 is nog lang niet einde en PSV maakt nog kans op drie hoofdprijzen maar toch is de tendens rond de club dat het geen best seizoen is.

Er heerst dit seizoen veel chagrijn rond PSV en dat zorgt voor veel wanklanken aan onder meer het adres van Roger Schmidt en Toon Gerbrands. De finish is nog niet in zicht en de prijzen zijn nog niet verdeeld maar PSV koerst opnieuw af op een troosteloos seizoen. De Raad van Commissarissen bij de club lijkt het schip de andere kant op te willen laten koersen en dus wordt Marcel Brands de nieuwe algemeen directeur. Het lijkt allemaal geruisloos te passeren en er vallen weinig wanklanken te horen over de aanstaande machtswisseling.

In medialand geniet Toon Gerbrands zeker aanzien maar er valt ook kritiek te beluisteren. Zo ook vanuit de hoek van de Telegraaf. Driessen vindt dat PSV er de laatste vier jaar op achteruit is gegaan. Na de behaalde landstitel van 2018 rgeert PSV niet meer in de Eredivisie. Rik Elfrink sprak zich onlangs al uit over de dreun die PSV kreeg nadat de club onder Mark van Bommel de landstitel miste in 2019. De PSV watcher lijkt daar volledig gelijk in te hebben want sinds 2018 is het minder en minder geworden wat de prestaties van PSV aangaan.

Driessen is namens de telegraaf daarom niet mild voor Toon Gerbrands. Driessen denkt dat het nodig is om Gerbrands te vervangen. Marcel Brands wordt per ingang van het nieuwe seizoen algemeen directeur van PSV, terwijl technisch directeur John de Jong aanblijft. Driessen zegt daarover: ‘Zou PSV top van Nederland zijn, dan voelt niemand de noodzaak of oppert niemand het idee om de ‘vrije’ Brands als buitenkansje binnen te halen. Dan zou Gerbrands blijven zitten en Brands twee of drie jaar moeten wachten. Bij de rvc ontbreekt het onvoorwaardelijke geloof dat Gerbrands de juiste man is om PSV terug op koers te krijgen. Anders hadden ze hem nooit zo gemakkelijk laten gaan’, aldus Driessen, die vindt dat Gerbrands en PSV het niet goed gedaan hebben afgelopen vier jaar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here