Home Nieuws Dries Mertens in de belangstelling van Internazionale, United, Arsenal en Chelsea

Dries Mertens in de belangstelling van Internazionale, United, Arsenal en Chelsea

335
0

Dries Mertens en werkgever Napoli lijken af te stevenen op het einde van de jarenlange samenwerking.

Mertens is zo ongeveer een halfgod in het zuiden van Italie maar het heeft er alle schijn van de club en speler niet met elkaar verder gaan. Er zijn strubbelingen in de contractonderhandelingen gaande en daar willen andere clubs van profiteren.


Mertens lijkt de Serie A nog niet achter zich te willen laten. Ondanks interesse uit de Premier League wil Dries Mertens liever in Italië blijven, nu het er niet op lijkt dat hij zijn aflopende contract bij Napoli gaat verlengen.

Volgens Sport Mediaset heeft Internazionale daarom de beste papieren om de Belgische aanvaller in te lijven, terwijl er vanuit Engeland serieuze interesse is van Manchester United, Arsenal en Chelsea.

Als het om de hoogte van het salaris gaat heeft Inter niet af te haken in de strijd met de Engelse clubs. De club uit Milaan smijt al enkele jaren met miljoenen en zou ver willen gaan voor de voormalige buitenspeler van PSV.

Bij Inter zou de 32-jarige Mertens voor twee jaar kunnen tekenen, met de optie voor een derde jaar. Bovendien ligt er een hoger salaris in het verschiet dan wat hij nu bij Napoli verdient.


Facebook Comments Box