Home Nieuws Dries Mertens dicht bij transfer naar koopziek Internazionale

Dries Mertens dicht bij transfer naar koopziek Internazionale

798
0

FC Internazionale is in de Serie A de club die het vaakst en het meest in verband wordt gebracht met de aankoop van nieuwe spelers.

Sinds nieuwe eigenaren bij Inter de scepter zwaaien wordt er met geld gestrooid en met miljoenen gesmeten ten einde topspelers naar Lombardije te halen. Het lijkt effect te sorteren want Inter draait na miljoenen en miljoenen investeringen weer bovenin mee in de Italiaanse Serie A.


De koopzieke club lijkt alweer een volgend transfertarget te hebben in de persoon van Dries Mertens. Italiaanse media melden dat er veelvuldig contact is tussen aanvaller Romelu Lukaku en Dries Mertens over het leven in Milaan en het reilen en zijlen bij Internazionale.

Volgens Tuttosport heeft Dries Mertens ook advies ingewonnen bij Romelu Lukaku voor een woonruimte in Milaan. De inmiddels alweer 33-jarige Mertens heeft zijn aflopende contract bij Napoli nog altijd niet verlengd en schermt daarom ook met interesse van de nodige Premier League-clubs.

Chelsea en Arsenal denken aan zijn komst. Woensdagavond meldde Sky Sport Italia al dat Mertens na zijn vertrek uit Napels echter liever in Italië blijft, met Inter als meest logische bestemming. De blauw-zwarte club uit Milaan kan makkelijker voldoen aan de het gewenste salaris.

In Italie weten ze het dan ook zeker: Internazionale is dicht bij de komst van Dries Mertens. De Belg kan een contract tekenen voor 2,5 jaar en een jaarsalaris van 5 miljoen euro met daarbij een tekenpremie van 4 miljoen euro. Een vertrek uit Napels lijkt wel aanstaand, wat misschien weer deuren opent voor een ander ongelukkige speler van Napoli, Hirving Lozano.


Facebook Comments Box