Home Nieuws Dries Boussatta haalt uit: ‘Ihattaren is kansloos’: Huiszoeking, vrijgelaten en snel naar...

Dries Boussatta haalt uit: ‘Ihattaren is kansloos’: Huiszoeking, vrijgelaten en snel naar Juventus

23455
0

Voormalig Oranje international Dries Boussatta heeft een nogal uitgesproken mening als het over voetballers van Marokkaanse komaf gaat.

Overigens heeft Boussatta niet alleen daarover een uitgesproken mening want zet de oud-international bijvoorbeeld aan tafel met Johan Derksen en de gemoederen lopen geheid stevig op. Hoe dan ook, Boussatta heeft een mening en dat is heden ten dage ook zeker wat waard. Tot op heden sprak Boussata zich nooit eerder uit over Mo Ihattaren maar daar is nu wel verandering ingekomen. In gesprek met Voetbalzone legt Boussatta uit hoe hij naar Ihattaren kijkt.

Zijn conclusie is hard te noemen: ‘Mo Ihattaren is in mijn ogen al heel lang kansloos’, zegt Boussatta over de middenvelder, in wie heel Nederland enkele jaren geleden zoveel vertrouwen had. Inmiddels is de middenvelder uit Utrecht weer vrijgelaten na zijn onverwachte arrestatie, die volgens John van de Heuvel niet in een woning in Utrecht plaats vond maar elders in de stad. Wel heeft er een huiszoeking plaatsgevonden in de woning van Ihattaren, weet de misdaadjournalist te mleden.

De advocaat van Ihattaren zegt ondertussen dat zijn cliënt een moeilijke periode doormaakt maar zich weer volledig richt op fit worden om zo snel als mogelijk terug te kunnen keren naar Juventus. Waar een toekomst bij Juventus eerst geen optie bleek, zou Ihattaren nu alles op alles zetten om fit te geraken om zo te kunnen aansluiten bij de club uit Turijn. Toch dreigen er zich ook donkere wolken samen te pakken boven Ihattaren want een ontslag wegens wangedrag kan inmiddels niet meer worden uitgesloten. Italiaanse clubs hebben zulke passages vaak in de contracten met spelers opgenomen, klinkt het vanuit Italië.

Mo Ihattaren is in ieder geval voornemens om topfit terug te keren naar Juventus. Voor wat het waard is want Ihattaren en beloftes is tot op heden nog geen goede combinatie gebleken.


Vorig artikelDe Telegraaf wijst naar John de Jong: Transfersom voor Gakpo kan oplopen tot 80 miljoen
Volgend artikelOpvolging Cody Gakpo: ‘We hebben een lijst kandidaten waarnaar we kunnen schakelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in