Home Nieuws Succesvol driemanschap Gerbrands, Cocu en Brands wordt anno 2021 Gerbrands, Schmidt en...

Succesvol driemanschap Gerbrands, Cocu en Brands wordt anno 2021 Gerbrands, Schmidt en De Jong met nieuwe assistent

2553
0

Het succesvolle driemanschap Toon Gerbrands, Marcel Brands en Phillip Cocu moet een vervolg krijgen de komende jaren. Dat is de insteek van de directie en Raad van Commissarissen van de club.

Rust in de top van een club, werkt door naar ‘beneden’ en andersom ook. Dat is een bekend gegeven in de voetbalwereld maar ook in het ‘normale’ bedrijfsleven. Iedere PSV fan heeft het succesvolle trio en driemanschap Toon Gerbrands, Marcel Brands en Phillip Cocu nog helder op de netvliezen staan.


De start in 2011 was matig te noemen met een flinke saneringsoperatie die de club te wachten stond maar daarna pakten de keuzes allen erg goed uit met als hoogtepunt in 2018 een vernedering tegen Ajax in eigen huis, die de landstitel betekende. PSV fans snakken naar nieuwe successen en die gaan ook weer komen. De successen zullen moeten volgen met een nieuw succesvol driemanschap.

Als het aan de directie en Raad van Commissarissen bij PSV ligt, volgt er meer stabiliteit in het huidige driemanschap Toon Gerbrands, John de Jong en Roger Schmidt. En dat betekent concreet dat John de Jong contractverlenging krijgt aangeboden en Roger Schmidt komend seizoen de trainer van dienst moet zijn ondanks de geregeld terugkomende berichtgevingen rond interesse van Duitse clubs.

John de Jong krijgt daarbij de beschikking over een zogenaamde extra rechterhand in de vorm van een assistent. Dit is een lang gekoesterde wens van de Jong. Wie dat wordt, is nog niet bekend. Eerder deze week werd bekend dat PSV graag door wil met De Jong. Hij volgde in 2018 de naar Everton vertrokken Marcel Brands op. Zijn nu nog tot medio 2022 doorlopende contract wordt dus waarschijnlijk verlengd.