Home Nieuws Drie vrije dagen voor selectie; Schmidt niet teleurgesteld in het team: ‘Iedereen...

Drie vrije dagen voor selectie; Schmidt niet teleurgesteld in het team: ‘Iedereen alles gegeven’

661
0

Na een nederlaag is het makkelijk om uit de slof te schieten of met priemende vingers te wijzen naar bepaalde spelers.

Dat is vaak voorbehouden aan de analisten en de achterban. De trainer van dienst, Roger Schmidt, was na afloop van de verliespartij in Rotterdam teleurgesteld over de nederlaag maar niet in het team. De selectie heeft alles gegeven, stelde Schmidt vast.


Tja, wie Zahavi een half schotje op doel zag produceren, wie Dumfries een aantal keer zeer matig zag passen in de zestien van Feyenoord of wie Rosario achter de Feyenoord aanvallers zag sjokken na een counter, vraagt zich wel af in hoeverre de selectie alles gegeven heeft.

PSV heeft wedstrijden tegen Twente, Ajax, Vitesse en Olympiakos in het vooruitzicht. Voor Schmidt aanleiding om spelers rust te gunnen in de vorm van drie vrije dagen.

‘Roger Schmidt besloot niet om na de nederlaag van zondag een verlofdag in te trekken’, schrijft het Eindhovens Dagblad dinsdagmorgen. ‘Roger Schmidt heeft zijn spelers drie dagen vrij gegeven om te herstellen richting een paar tropenweken. Hij was wel teleurgesteld over het resultaat, maar niet in het team zelf. Volgens hem had iedereen alles gegeven.’

Het ED ziet een lastige taak voor PSV komende weken. ‘Door de overwinning van Ajax bij AZ is het vrijwel zeker dat de ploeg van Schmidt deze maand twee keer Ajax over de knie moet leggen om in de race te blijven voor de nationale hoofdprijzen’, aldus het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments