Home Nieuws Drie Premier League clubs azen op Hirving Lozano

Drie Premier League clubs azen op Hirving Lozano

2248
0

Hirving Lozano en Napoli zijn tot op heden nog geen geweldige match gebleken en de vraag is hoe lang het huwelijk nog stand houdt.

Het Italiaanse avontuur leek zo mooi te starten voor Lozano in Zuid-Italië. De vurige wens van Carlo Ancelotti werd met de komst van Lozano ingevuld en niets leek een vruchtbare langdurige samenwerking in de weg te kunnen staan. Het liep anders en na het ontslag van Ancelotti is er geen enkele klik met diens opvolger Gattuso.


De trainer van dienst uit inmiddels wekelijks kritieken aan het adres van Lozano en meer dan wat invalbeurten lijken er niet in te zitten voor de Mexicaanse oud PSV’ er.

Inmiddels worden er door zowel Engelse als Italiaanse media tal van clubs aan Lozano gelinkt. Het heeft er alle schijn van dat de Premier League de volgende bestemming van Lozano zal worden. Wolverhampton Wanderers en West Ham United denken inmiddels aan de komst van Hirving Lozano naar de UK en ook de naam van Everton klinkt steeds nadrukkelijker als toekomstige club voor de gevallen aanvaller.

 


Facebook Comments