Home Nieuws Dragende speler Doan is zeker van het huidige PSV: ‘Wij gaat alles...

Dragende speler Doan is zeker van het huidige PSV: ‘Wij gaat alles winnen, ik zie het allemaal gebeuren”

1386
0

Ritsu Doan is inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige PSV. De Japanner is met zijn drive en technische en fysieke kracht een onmisbare speler geworden.

Het is een bepaalde luxepositie voor Roger Schmidt want als Doan niet presteert of brengt wat er van hem wordt verwacht, kiest Schmidt voor Madueke. Dat de Duitse coach snel wisselt en van gedachten weet te veranderen, is inmiddels geen geheim meer. Toch heeft het er alle schijn van dat Schmidt een vast team heeft geformeerd en prompt begint PSV ook nog eens goed te voetballen. Als het aan Ritsu Doan ligt gaat PSV op voor alle prijzen. De overtuiging bij de Japanner spreekt boekdelen.

“Ik wil alles winnen en we gaan alles winnen” zegt Doan vol overtuiging tegen Omroep Brabant. “Ik zie het ook echt allemaal gebeuren. We zitten Ajax vol op de hielen, de bekerfinale is ‘maar’ 90 minuten en de Conference League begint ook steeds meer te leven”, zegt Doan.

Volgens hem heerst er binnen de selectie ook een bepaalde overtuiging dat alles mogelijk is. Eerder spraken Teze en Boscagli al gelijke woorden uit. “De coach heeft toegewerkt naar dit moment. Hij heeft ontelbare keren aangegeven dat we in april in vorm moeten zijn. We zijn nu ook echt goed en we kunnen historie schrijven”, aldus Ritsu Doan vol overtuiging over de naderende maanden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here