Home Nieuws Dossieropbouw in Turijn | Ihattaren gespot op Schiphol, is voormalig toptalent op...

Dossieropbouw in Turijn | Ihattaren gespot op Schiphol, is voormalig toptalent op weg naar Midden-Oosten?

11029
0

Sinds het najaar van 2021 heeft Mo Ihattaren vier clubs achter zijn naam staan en één officiele wedstrijd gespeeld. Notabene tegen PSV.

Na de verloren bekerfinale stond Mo Ihattaren op het veld van de Kuip te kijken én te wachten naar zijn voormalig teamgenoten en zijn voormalig werkgever. Daar waar hij had door kunnen breken maar ook daar waar volgens velen juist Roger Schmidt had gefaald in plaats van Mo Ihattaren. Steeds lijkt de middenvelder, voormalig toptalent, verder weg te zakken in het moeras.

Duidelijk is inmiddels geworden dat na PSV, Sampdoria en Ajax ook Juventus niet meer verder wenst te gaan met het voormalig toptalent. Het is zelden vertoont dat een groot talent zo zijn toekomst op het spel zet. Het lijkt de nog altijd maar 21 jarige middenvelder uit Utrecht ook allemaal weinig te deren, wat feitelijk nog het meest opzienbarende is van het geheel rond Mo Ihattaren. Arrestaties, brandende auto, vrijgelaten en opnieuw arrestatie maar ook overgewicht en niet komen opdagen tot niet meer trainen. Het kleeft allemaal aan Mo Ihattaren, die ook in Turijn persona non grata is geworden. Er volgt inmiddels dossieropbouw bij Juventus om de voetballer zo snel mogelijk uit zijn tot 2024 lopende contract te kunnen halen.

Hoe gaat de toekomst van Mo Ihattaren er sportief uitzien? Is het voormalige toptalent op weg naar het Midden-Oosten, naar een club in de Verenigde Arabische Emiraten of wellicht onderweg naar Dubai? Dat laatste wordt geopperd door het Instagram-account RealityFBI. Het medium heeft een foto van Ihattaren geplaatst, die zoals het zich laat aanzien op Schiphol is genomen.

Ihattaren werd met zijn kersverse vrouw Yasmine Driouech gezien en op de gevoelige plaat vastgelegd in de McDonalds op Schiphol. De vestiging van het restaurant zit alleen op het gedeelte voor reizigers van buiten de Europese Unie, waardoor de geruchten over een trip naar Dubai, dan het Midden-Oosten worden versterkt. Ondertussen gaat de dossieropbouw in Turijn verder en heeft Ihattaren ook met zijn tweede zaakwaarnemer op rij gebroken.


Vorig artikelMoet PSV met Luuk de Jong om de tafel? ‘Deze jongen past gewoon goed bij PSV’
Volgend artikelBlunder UEFA | Europese voetbalbond verwisseld PSV met FC Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in