Home Nieuws Dossier Pereiro kan hoofdpijndossier worden na sleutelbeenbreuk

Dossier Pereiro kan hoofdpijndossier worden na sleutelbeenbreuk

39
0

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Gaston Pereiro voorlopig is uitgeschakeld. PSV heeft via de officiële kanalen nog geen mededelingen gedaan over Pereiro maar het zou om een sleutelbeenbreuk gaan, weet het ED.

Een mogelijke sleutelbeenbreuk zorgt er in ieder geval voor dat de Uruguayaanse stilist in de maand augustus geen minuten meer zal gaan maken en dat is bijzonder slecht nieuws te noemen voor de club.

Het is immers geen geheim dat PSV en Pereiro in feite afstevenen op einde dienstverband. Echter zal dat einde dienstverband dit transferwindow vermoedelijk niet meer gaan gebeuren. Een geblesseerde speler met een éénjarig contract zal namelijk niet zo snel een miljoenenbedrag gaan opleveren.

In dat kader is met terugwerkende kracht de gecancelde transfer van Pereiro naar Spartak Moskou helemaal een sportief en financieel drama te noemen. Zo’n ‘buitenkansje’ ligt voor PSV niet snel meer op de loer nu einde contractdatum steeds dichtbij komt en de lastige zaakwaarnemer van Pereiro geenszins van plan lijkt te willen meewerken aan een transfer en/of contractverlenging.

Zo kan het dossier Pereiro met de onberekenbare Uruguayaanse zaakwaarnemer Casal, een echt hoofdpijndossier gaan worden voor de club.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here