Home Nieuws Hoofdpijndossier Bruma voorlopig opgelost met verhuur aan Olympiakos

Hoofdpijndossier Bruma voorlopig opgelost met verhuur aan Olympiakos

969
0

De transfer van Bruma van Leipzig naar PSV is feitelijk volledig mislukt.

De buitenspeler vertrekt na een goed jaar alweer uit Eindhoven en gaat aan de slag als huurspeler van Olympiakos in Griekenland. Het is voor de beleidsbepalers en de scoutingsafdeling van PSV te hopen dat Bruma op Champions league niveau een doelpuntje zal meepakken, om zo zijn transferwaarde in tact te houden.

Mocht dit niet gebeuren keert Bruma normaal gesproken over een maand of 10 terug naar PSV en zit de club opnieuw in de maag met de zwaar tegenvallende Portugees. Het fatsoenlijk aannemen van een bal is een duidelijk eerste vereiste voor Bruma geworden na zijn zeer zwakke maanden in Eindhovense dienst. Wellicht bevalt de Griekse voetbal- en leefcultuur Bruma beter dan bij PSV en kan Bruma alsnog excelleren.

Bruma reist vrijdag al af naar Griekenland, om de huurovereenkomst met Olympiakos Piraeus te tekenen. Bruma wordt voor een seizoen verhuurd aan de Grieken, met een optie tot koop. Het betreft een niet verplichte optie tot koop. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Catio Baldé vrijdagmiddag.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here