Home Nieuws Dortmund trainer Rose over Donyell Malen: ‘Hij heeft buitengewone kwaliteiten’

Dortmund trainer Rose over Donyell Malen: ‘Hij heeft buitengewone kwaliteiten’

2011
0

Donyell Malen is na zijn transfer van PSV naar Borussia Dortmund al enkele weken in training.

De spits van de Borussen is fit begonnen aan zijn periode in Dortmund en maakt een uitstekende indruk op zijn medespelers en de trainersstaf. Malen en Dortmund moeten snel aan de bak want de eerste competitiewedstrijd staat op de agenda. De verwachting is dat Malen meteen minuten zal gaan maken.

De van PSV overgekomen aanvaller maakt ook op trainer Rose een erg goede en gretige indruk. De verwachting is dat Malen snel kan gaan schitteren naast Haaland.

‘Malen moet nog wennen aan een paar zaken, maar je kunt nu al zijn buitengewone kwaliteiten zien’, aldus Rose donderdag tijdens een persconferentie in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van zaterdag.

Afgelopen weekeinde vierde Malen als invaller al zijn officiële Dortmund-debuut tijdens de met 0-3 gewonnen bekerwedstrijd tegen SV Wehen Wiesbaden. Mogelijk volgt al zeer snel zijn vuurdoop in de competitie. ‘In fysiek opzicht kan hij nog een paar stappen zetten, maar hij is zeker in beeld als we het hebben over de wedstrijd van zaterdag.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here