Home Nieuws Dortmund kon Götze niet verleiden met salaris van 7 miljoen euro, PSV...

Dortmund kon Götze niet verleiden met salaris van 7 miljoen euro, PSV troeft Hertha BCS af

4545
0

Maar liefst 63 keer kwam hij in actie voor het Duitse nationale elftal en half Europa klopte bij hem aan met aanbiedingen maar Mario Gotze zet zijn carrière voort bij PSV in Eindhoven.

Gotze zal een ware publiektrekker worden in de Eredivisie. De Duitser maakte een onverwachte move naar Nederland en daarmee wist PSV tal van clubs af te troeven. Hertha BSC dacht lang de beste papieren te hebben voor Gotze maar PSV wist de Duitse club af te troeven. Clubs als Milan, Lazio, Monaco en Atletico Madrid wisten hem eerder deze zomer niet te overtuigen.

Ook een nieuw aanbod van Borussia Dortmund liet Gotze lopen. Geld deert hem allerminst, valt uit zijn commentaar op te maken. De middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen bij PSV na goede gesprekken met trainer Roger Schmidt.

“Ik heb enkele prettige gesprekken met Roger gehad en ben steeds serieuzer gaan nadenken over een stap naar Nederland”, geeft Götze aan in een eerste reactie op de clubwebsite. “Er is deze zomer van alles op mijn pad gekomen, maar ik ben en een gevoelsmens en ik kan de keuzes maken die ik wil. Ik ben toe aan een compleet andere uitdaging en die heb ik hier in Eindhoven gevonden.”

Götze kwam vorig seizoen 21 keer in actie voor Dortmund en begint fit aan zijn avontuur bij PSV. “Ik kijk er naar uit om weer in een groep te trainen en toe te werken naar de wedstrijden”, laat hij weten op PSV.nl.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here