Home Nieuws Dortmund gebruikt Duitse media om PSV onder druk te zetten: ‘Anders moeten...

Dortmund gebruikt Duitse media om PSV onder druk te zetten: ‘Anders moeten we nee zeggen’

1295
0

Een weinig chique manier van Borussia Dortmund om de transfer van Donyell Malen te versnellen.

Die conclusie kunnen we trekken na een interview van directeur Zorc in Duitse media over Donyell Malen en PSV. Het zit de club uit Dortmund niet lekker dat PSV 30 miljoen euro vraagt voor Malen. Het betreft een marktconforme prijs voor een jonge veelbelovende international van het Nederlands Elftal maar voor Dortmund is de prijs te hoog.


Meerdere Duitse media publiceren het interview met de bestuurder van de Borussen, die klaarblijkelijk middels een vooropgezet spel PSV proberen onder druk te zetten. Dortmund wenst niet meer dan 25 miljoen euro voor Malen te betalen.

“Het moet een verstandige beslissing zijn. Het moet financieel passen, anders moet je nee zeggen”, waarschuwt Zorc PSV in de regionale kranten Stern en Ruhr Nachrichten.

De Dortmund-directeur vraagt PSV feitelijk via een omweg de gevraagde transfersom te laten zakken. De trainer van Dortmund alsmede directeur Zorc hebben de wens uitgesproken om de transfer voor aanstaande vrijdag af te ronden zodat Malen vrijdag kan aansluiten voor het trainingskamp in Zwitserland. “Natuurlijk zou het goed zijn voor de coach als hij vóór het trainingskamp kan aansluiten. Maar dat hebben we niet altijd in handen.”


Facebook Comments Box