Home Nieuws Dortmund denkt aan oud PSV’er Scamacca als nieuwe aanvalspartner voor Donyell Malen

Dortmund denkt aan oud PSV’er Scamacca als nieuwe aanvalspartner voor Donyell Malen

965
0

Voormalig PSV jeugdspits Gianluca Scamacca kende afgelopen jaren heel wat omzwervingen maar is inmiddels een waar transfertarget van grote Europese clubs geworden.

De nog altijd jonge Italiaanse spits kwam via Marcel Brands in 2015 bij PSV terecht. Het Italiaanse talent werd een traject voorgespiegeld om tot de eerste selectie van PSV te geraken maar het pakte anders uit. Vanuit de jeugd van AS Roma wilde de spits met zijn talenten via PSV de top bestormen maar uiteindelijk keerde hij terug naar Italië om later nog enkele maanden bij Zwolle acte de presence te geven. Ook in Zwolle kon hij weinig potten breken.

Inmiddels staat de Italiaan op de radar van Juventus en Borussia Dortmund. De club van Donyell Malen houdt rekening met een vertrek van Erling Haaland en is daarom op zoek naar een nieuwe spits. Volgens La Gazzetta dello Sport hebben de Duitsers hun pijlen gericht op Gianluca Scamacca en is er zelfs al een openingsbod van liefst 45 miljoen euro neergelegd bij Sassuolo. Sassuolo is de huidige werkgever van de spits en die club ging er lange tijd vanuit dat Juventus de volgende werkgever zou gaan worden maar nu mengt dus ook Dortmund zich in de strijd.

De 23-jarige Scamacca is inmiddels Italiaans international en kan volgend seizoen de aanvalspartner van Donyell Malen bij Dortmund worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here