Home Nieuws Dortmund denkt aan 25 miljoen voor Malen, PSV vraagt 30 miljoen euro

Dortmund denkt aan 25 miljoen voor Malen, PSV vraagt 30 miljoen euro

1705
0

Een transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund lijkt meer dan ooit in de maak.

Inmiddels is Donyell Malen persoonlijk rond met de Duitse gigant en dat is normaal gezien een eerste stap naar een transfer. Het was afgelopen weken redelijk stil rond Donyell Malen en zijn toekomst maar daar lijkt nu verandering ingekomen te zijn. Toch is een transfer nog geen uitgemaakte zaak want er wordt gesproken over een flink gat tussen vraag en aanbod. PSV vraagt op dit moment naar verluidt 30 miljoen euro voor Malen, terwijl BVB bereid is tot 25 miljoen euro te gaan. Een snel akkoord tussen de twee clubs zou wel ‘zeer waarschijnlijk’ zijn. Raiola probeert een doorbraak te realiseren, weet het Eindhovens Dagblad te melden.


Slechts FC Liverpool en Borussia Dortmund waren in de markt voor Malen, die van PSV ook ruimte kreeg om aan zijn toekomst te werken. De club gaf zowel Malen als Dumfries toestemming om met clubs te praten. Dat laatste lijkt ook gebeurd te zijn want in Duitsland wordt melding gemaakt van een akkoord tussen Donyell Malen en Borussia Dortmund.

Het in Duitsland gezaghebbende Sport Bild meldt woensdagmiddag dat Dortmund en Malen op koers liggen de deal snel af te ronden. Volgens het Duitse medium zijn Malen en Mino Raiola inmiddels akkoord gegaan met een meerjarig contract in Duitsland.

Later meer.


Facebook Comments Box