Home Nieuws Doorzetter Joël Piroe: ‘Ik blijf voor mijn kans gaan bij PSV’

Doorzetter Joël Piroe: ‘Ik blijf voor mijn kans gaan bij PSV’

341
0

Joël Piroe komt weinig aan spelen toe in het eerste van PSV maar de spits wil van gene wijken weten.

Piroe gaat voor zijn kans in het eerste elftal van PSV, zoveel is duidelijk. Piroe werd eerder geveld door het coronavirus, maar is nu weer terug en doet wedstrijdritme op bij Jong PSV.


Het plan van Piroe is duidelijk; hij wil trainer Roger Schmidt overtuigen. De pas 21 jarige spits voelt de naweeën van Corona en moet nog aansterken om volledig weer fit te geraken.

“Het zat er voor mij nog niet in”, zegt hij na afloop van Jong PSV tegen Cambuur zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik mis net het laatste beetje. Vorige week was mijn eerste wedstrijd na de besmetting en nu merkte ik dat drie keer op rij in korte tijd spelen ook veel vraagt.”

Piroe blijft voor zijn kans gaan in het eerste elftal. “Ik stroom nu bij de trainingen weer in bij de A-selectie”, weet de spits. “Hopelijk kan ik daarna weer minuten pakken. Ik heb in de vorige transferperiode besloten dat ik ervoor wilde gaan en dat is nu niet anders.”


Facebook Comments