Home Nieuws Door PSV fans bekritiseerde Telegraaf-journalist én brenger van de ‘boodschap’, schiet in...

Door PSV fans bekritiseerde Telegraaf-journalist én brenger van de ‘boodschap’, schiet in de verdediging

6662
3

PSV bevond zich voor de thuiswedstrijd tegen Heerenveen in een zetel richting de tweede plaats. De club en het elftal van Ruud van Nistelrooij leken klaar de klus te klaren.

Het liep allemaal anders. Een enorme blunder van André Ramalho leidde de storm van Heerenveen in, die in de tweede helft bijna de 1-4 en 1-5 op het bord bracht. Op basis van power en het zetten van veel druk, kwam PSV terug tot 3-3 maar achter de schermen was er al van alles gaande. Na de wedstrijd werd het geheel naar buiten gebracht.

De bal der onrust rolde al langer langzaam door maar is groter en groter geworden, om vervolgens tot ontploffing te komen. Oorzaak? Een lek. Een heus lek. De bal werd voorzichtig aan het rollen gebracht door een aantal oorzaken, waaronder stroef spel, onenigheid over de aanpak en communicatie van de trainer en nog wat meer randzaken.

De PSV-watcher van De Telegraaf zag de bal der onrust rollen en heeft door zijn werk uit te voeren de bal groter laten worden en een zetje gegeven. Dat valt de journalist niet kwalijk te nemen.

Jeroen Kapteijns, de PSV-watcher van De Telegraaf, was dus als eerste op de hoogte van de problemen die gaande waren tussen de spelersgroep en de trainer. Maar dit was niet het enige struikelblok voor de vertrokken Van Nistelrooij. Wel kwam er veel tegelijkertijd naar buiten, net in de week voor AZ-PSV. Een wedstrijd die eigenijk een onbelangrijke wedstrijd had moeten worden.

Kapteijns, die als boodschapper van het geheel de afgelopen dagen op sociale media links en rechts stevige kritiek te verwerken kreeg na zijn berichtgevingen, schiet links en rechts ook in de verdediging met betrekking tot zijn handelswijze, waar journalistiek gezien niets mis mee is.

Op Twitter legt de PSV-watcher het uit. Tevens een greep uit enkele reacties.


Vorig artikelDe Nederlandse enclave rond Cody Gakpo in Liverpool, Gakpo onderwerp van gesprek door ‘karatetrap’
Volgend artikelVI wijst naar RvC PSV inzake eventuele derde plaats, waarbij ontslag Van Nistelrooij reëele optie was

3 REACTIES

    • Er zat een automatische blokkade op, die is hersteld. Het had niets van doen met uw reactie of de inhoud daarvan. Van harte welkom voor leuke, sterke, inhoudelijk goede reacties etc etc.

  1. Dhr Kapteijns is zeker ajax fan, dit heeft niks met journalistiek te maken, dit is gewoon bewust iets kapot schrijven, eigenlijk gewoon laster.
    Vuurtje opstoken en daarna excuses aanbieden. Smerig Telegraaf spelletje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in