Home Nieuws Door PSV begeerde centrale verdediger Min-Jae Kim op weg naar Tottenham Hotspur

Door PSV begeerde centrale verdediger Min-Jae Kim op weg naar Tottenham Hotspur

1011
0

PSV lijkt mis te tasten wat de komst van de toch al dure Koreaanse verdediger Min-Jae Kim aan gaat.

Tottenham Hotspur is erg gecharmeerd van de sterke verdediger en heeft een derhalve een concreet bod uitgebracht van twaalf miljoen euro op de 23-jarige verdediger uit Zuid-Korea, zo meldt KBS in het Aziatische land.

Kim werd vorige maand door The Guardian en het Algemeen Dagblad in verband gebracht met PSV. Het prijskaartje van de verdediger was al aan de hoge kant maar als er concrete interesse ontstaan van Premier League clubs, wordt het voor PSV een nog lastiger verhaal.

De Koreaan werkte bij Beijing Guoan samen met trainer Roger Schmidt, die wel wat zag in de komst van de targetman. De Chinese club denkt een grote transfer te kunnen voltooien en vraagt een onevenredig hoog bedrag voor haar verdediger. PSV lijkt kansloos maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Tottenham Hotspur lijkt door te pakken en heeft nu een bod van twaalf miljoen euro neergelegd in China. Beijing Guoan houdt vooralsnog vast aan de vraagprijs van zeventien miljoen, maar beide clubs zijn optimistisch dat een akkoord bereikt kan worden, zo schrijft KBS.

Ook Everton, Southampton, RB Leipzig, SS Lazio en FC Porto zouden interesse hebben in Koreaan Kim. De dertigvoudig international begon zijn carrière bij Jeonbuk Hyundai Motors, waarmee hij in 2017 en 2018 kampioen van Zuid-Korea werd. Anderhalf jaar geleden kocht Beijing Guoan hem voor vijf miljoen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here