Home Nieuws Door doelpuntloos gelijkspel is PSV – Sparta ook een ‘penalty-moment wedstrijd’ geworden

Door doelpuntloos gelijkspel is PSV – Sparta ook een ‘penalty-moment wedstrijd’ geworden

450
0

Of PSV het verdiende om van Sparta Rotterdam te winnen laten we even in het midden, al laat het antwoord zich raden.

Sparta koesterde na afloop het gewonnen punt, waar het zeker niet recht op meer had maar onverdiend was het bepaald niet, dat veroverde punt. Sparta verdedigde met hand en tand en stond steeds goed gepositioneerd. Op dat ene moment na want het heeft er toch alle schijn van dat Jordan Teze omver gelopen wordt. De verdediger gaat eigenlijk een fractie te laat naar de grond, waardoor het lijkt of Teze denkt naar de grond te moeten gaan en het moment iets weg heeft van een schwalbe.

Jordan Teze blikte na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam terug op zijn spel en het VAR-moment met ESPN’s Milan van Dongen: “Heel eerlijk? Hij raakte me wel. Als hij me niet zou raken, had ik de bal meegenomen en ook nog een assist kunnen geven eventueel. Helaas zag de Scheids het anders. Als hij me raakt is het volgens mij gewoon een overtreding en dus een penalty. Anders had ik vrij door kunnen lopen! Ik vond van wel, de scheids van niet, ik weet ook niet waarom hij het geen penalty vond”, zegt Teze, die flink belaagd werd door de Spartanen.

“De nul houden an sich voelt goed, maar ik heb veel liever een 2-1 dan een 0-0. Wel ben ik blij dat ik weer in de basis mocht starten”, aldus Jordan Teze na een teleurstellende avond, die door de 0-0 een heuse ‘penalty-moment wedstrijd’ is geworden.


Vorig artikelPSV fan furieus na verkoop Gakpo en overweegt te stoppen met seizoenkaart: ‘Ik voel me belazerd’
Volgend artikelVan Nistelrooij valt weinig te verwijten maar is in maand 7 nog altijd op zoek naar ideale verdediging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in