Home Nieuws Door de ondergrens zakkende El Ghazi verontschuldigt zich bij de fans maar...

Door de ondergrens zakkende El Ghazi verontschuldigt zich bij de fans maar vergist zich in ‘hard werken’

1579
0

Ook Anwar El Ghazi zit in de hoek waar de klappen vallen en dat heeft de aanvaller grotendeels aan zichzelf te wijten.

De van Aston Villa overgenomen aanvaller liet in Emmen niets zien wat met profvoetbal te maken heeft. El Ghazi zakte op het kunstgrasveld in Emmen dan ook finaal door de ondergrens met zijn spel, houding en algehele performance. De aanvaller zag het onheil na afloop over zijn spel al naderen en richtte zich na afloop tot de fans.

Anwar El Ghazi maakte namelijk dinsdagavond excuses aan de fans van PSV die de lange reis naar Emmen maakten. “We hebben collectief gefaald, dit was PSV-onwaardig”, zei de aanvaller tegen ESPN.

“Iedereen bij ons moet in spiegel kijken. Dit mag niet als PSV zijnde, ongelooflijk”, vervolgde El Ghazi, die ook kritisch op zichzelf was. De aanvaller scoorde in oktober voor het laatst in de Eredivisie maar kon afgelopen maanden en weken menig wedstrijd voor PSV beslissen. “Ik kom veel in scoringspositie, dat is goed. Als alles mee zat, had ik de voorbije wedstrijden wel vier of vijf keer kunnen scoren. Ik heb veel kansen gemist. Dat moet snel beter gaan. Ik word afgerekend op mijn doelpunten. Maar ik doe keihard mijn best. Ik probeer positief te blijven, ongeacht de situatie”, aldus de pijlijk spelende El Ghazi, die bij het terugkijken van de beelden nog maar eens hardop moet nadenken over wat hard werken nu precies betekent.

Wat El Ghazi in Emmen liet zien tot aan zijn wissel, had niets van doen met hard werken. De aanvaller verzaakte juist in arbeid en bracht nagenoeg niets in balbezit en verloor alle duels kinderlijk eenvoudig van zijn tegenstander. Apathisch hobbelde de aanvaller mee in het spel van PSV.


Vorig artikelVan Nistelrooij steekt de hand in eigen boezem: ‘Ik heb te weinig uit mijn team kunnen halen’
Volgend artikelAnalisten wijzen naar Xavi Simons bij winnende treffer Emmen, drive Simons uniek te noemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in