Home Nieuws ‘Door de achterdeur en voor een habbekrats, zo zal Mo Ihattaren PSV...

‘Door de achterdeur en voor een habbekrats, zo zal Mo Ihattaren PSV verlaten’

9135
0

In de dagen dat Noni Madueke en Mario Gotze hun welgemeende excuses aan de PSV fans aanbieden voor de exit tegen Benfica, gaat het ook nog altijd over Mo Ihattren.

De negentienjarige lastpak uit Utrecht heeft het voor elkaar gekregen dat hij niet meer mag meetrainen met zijn collega’s. De jonge middenvelder ziet leeftijdsgenoten als Madueke een prachtige ontwikkeling doormaken, waar Ihattaren op een veldje zijn oefeningen mag doen. Het is schrijnend en confronterend tegelijk.


Dat er een transfer aanstaande is, lijkt geen twijfel meer over te bestaan. Gaat een club als Wolfsburg toch nog aan de haal met Ihattaren, of slaan AS Roma of toch Napoli alsnog hun slag? Ondertussen is AS Monaco nog steeds niet concreet geworden.

‘PSV hoopt dit transferwindow toch nog afscheid te gaan nemen van Mohamed Ihattaren’, zo schrijft PSV-watcher Marco Timmer namens Voetbal International. De PSV-watcher sluit echter niet uit dat de jonge middenvelder geen nieuwe club vindt voor de transferdeadline, waardoor er een compleet nieuwe situatie zal gaan ontstaan.

“Door de achterdeur en voor een habbekrats, zo zal Mo Ihattaren PSV verlaten”, schrijft Timmer bij Voetbal International. “AS Monaco wordt al de gehele transferwindow aan het negentienjarige talent gelinkt, maar PSV ontving nog geen officieel bod en zaakwaarnemer Mino Raiola meldde zondag dat de club en de speler er ook nog niet uit zijn.”

“Dat Ihattaren gaat, staat vast. Is het niet in deze window, dan in de winter of anders aan het eind van het seizoen. Bij PSV is hij namelijk niet meer welkom en traint hij al enige tijd apart van de groep”, gaat de journalist verder.