Home Nieuws Door Corona getroffen PSV’ers lijken weer inzetbaar tegen FC Groningen

Door Corona getroffen PSV’ers lijken weer inzetbaar tegen FC Groningen

1370
0

Het trainingskamp in Marbelle kon helaas niet doorging en dat bleek net voor vertrek naar Spanje de enige juiste beslissing te zijn geweest.

Middels de reis en het trainingskamp naar Spanje had het zomaar realistisch kunnen worden dat PSV met nog veel meer Corona besmettingen te maken had gekregen. De schade lijkt nu mee te vallen.

PSV verwacht namelijk dat alle spelers die afgelopen week ontbraken vanwege een coronabesmetting tegen FC Groningen weer inzetbaar zullen zijn. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink via Twitter. Een aantal van hen heeft zelfs de training alweer kunnen hervatten. Vooralsnog zijn er geen nieuwe besmettingen bij gekomen. Hoeveel besmettingen PSV afgelopen week heeft gehad en welke spelers het betrof is niet bekend gemaakt in verband met de AVG regeling.

Dat de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de Duitse vierdeklasser uit Hamburg door de club niet verslagen werd in de vorm van opstelling, wissels, reserves en doelpuntenmakers had ook van doen met de AVG regelgeving rond afwezige dan wel geblesseerde spelers. De selectie van Roger Schmidt kampt nog wel met de nodige blessures maar daarover zal later deze week meer duidelijkheid komen.


Facebook Comments Box