Home Nieuws ‘Doodgewone jongen’ Malen wordt overal bejubeld: ‘Hij moest huilen na afloop’

‘Doodgewone jongen’ Malen wordt overal bejubeld: ‘Hij moest huilen na afloop’

34
0

Donyell Malen staat behoorlijk in de picture na zijn glansrijke rol tegen Duitsland.

Zowel een nationale als internationale pers staan in de rij om PSV’s goudhaantje te spreken, analyseren maar ook om gewoon meer over hem te weten te kunnen komen.

De Nederlandse pers is in ieder geval dolgelukkig met het aanstormende talent en prijst bovendien zijn normale houding en karakter.

Te beginnen met Hans Kraay jr., die uitspreekt m lijkt geen fan te zijn van de ‘macho-generatie’ in de voetballerij en is daarom erg te spreken over het feit dat Donyell Malen voor de camera rustig en sympathiek overkomt.

Na afloop verklaarde Malen dolgelukkig te zijn en stond hij de pers trots maar bescheiden én met een grote glimlach te woord. Malen heeft geen last van arrogantie, vindt Hans Kraay.

Kraay gaat verder: “De Frenkie de Jong’s, de Wijnaldums en de Donyell Malens hebben dat niet. Ik zie gewoon een normale jongen. Ik zie mijn buurjongen aan het woord. Bij Frenkie de Jong zie ik dat ook”, vertelt Kraay jr. bij Goedemorgen Oranje op FOX Sports.

“Het maakt mij niet uit of zijn auto twaalf meter of 7,5 meter is, het is allemaal wat normaler. De Jong, Matthijs de Ligt en Wijnaldum zijn normale jongens.”

Kees Jansma, voormalig perschef van Oranje, is ook blij met Malen. “Ik heb deze jongen gezien bij Jong Oranje toen ik een avond mocht presenteren. Het is gewoon een heel aardige jongen, echt een aardige knul. Ik weet hoe het gaat: als je tachtig interlands hebt gespeeld heb je een andere status. Nu is hij dolgelukkig met alles. Zijn hele familie was aanwezig, hij moest huilen na afloop. Dat is echt een jongensdroom.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here