Home Nieuws Donyell Malen steunt Zahavi: ‘We hebben Eran gesteund waar we konden’

Donyell Malen steunt Zahavi: ‘We hebben Eran gesteund waar we konden’

246
0

Net als de rest van zijn ploeggenoten was het ook voor Donyell Malen een bijzondere week met het nieuws rond Eran Zahavi.

Van dichtbij beleefde de gehele PSV selectie de angstige momenten van de familie Zahavi. Aanvalskompaan Donyell Malen steunde de spits daar waar hij kon. Malen zag Zahavi wel weer opleven deze week.


“Het is een lastige situatie, voor Eran en voor de ploeg”, vertelde aanvoerder Dumfries al tegen ESPN. “We hebben geprobeerd om deze dagen met elkaar te spreken, we hebben Eran gesteund waar we konden. We hebben de keuze aan hem gelaten om te spelen of eventueel terug te gaan naar Israël. Als hij voor het laatste zou hebben gekozen, hadden we dat ook begrepen.”

Ok Malen sprak woorden van gelijke strekking. In gesprek met de NOS sprak ook Malen zijn steun uit richting Zahavi. “Het is natuurlijk heel heftig voor hem en zijn familie”, vertelt Malen, die de assist gaf op de scorende Zahavi. Dat deed zowel Malen als Zahavi goed.

“Ik vond dat wel een mooi moment. Ik gun hem het allerbeste na wat er is gebeurd. Dat ik hem zo kan helpen, is fijn. Ook nog eens met zo’n assists. Dat was voor mij ook wel mooi.”


Facebook Comments