Home Nieuws Donyell Malen richt zich op herstel en toekomst bij PSV

Donyell Malen richt zich op herstel en toekomst bij PSV

1893
0

Het kalenderjaar 2019 was ondanks de forse blessure van Donyell Malen toch wel het jaar van zijn doorbraak te noemen. Daar is gelukkig geen verandering ingekomen.

Malen is inmiddels geopereerd en enkele weken terug aan zijn revalidatie begonnen. De spits kwam erg onfortuinlijk terecht op zijn knie in de verloren topwedstrijd tegen Feyenoord en werd snel geopereerd. Die operatie was voorspoedig verlopen voor Malen en dus is alles gericht op zijn herstel.


Het Europese kampioenschap van aanstaande zomer is mogelijk haalbaar voor de talentvolle spits maar dan moet het niet tegen zitten wat zijn herstel aangaat. Zijn doorbraak zette hem op de kaart van het internationale topvoetbal en dat is te merken. Diverse grote clubs hebben Malen op de korrel en ook de internationale voetbalmedia koppelen zijn naam wekelijks aan de interesse van grote clubs als FC Barcelona, Napoli en recent Juventus.

Door zijn zware blessure is de kans op een langer verblijf bij PSV flink toegenomen. Donyell Malen is in ieder geval voornemens om zich enkel en alleen te richten op zijn herstel en dus op een toekomst bij PSV.


Facebook Comments