Home Nieuws Donyell Malen over Robben: ‘Ik durfde mijn schoenen niet te pakken’

Donyell Malen over Robben: ‘Ik durfde mijn schoenen niet te pakken’

162
0

Arjen Robben geniet veel respect bij zijn collega voetballers. De jonge spelers van PSV lieten maandag hun gevoel spreken en bleven op gepaste afstand van de topspeler van Bayern München.

Robben liet zijn gezicht zien bij de training van de selectie in Doha. Het bezoek zegt verder niets over zijn toekomst aldus Robben, die met Bayern München ook jaarlijks in Qatar bivakkeert.

“Deze week komt er zeker nog geen nieuws over mijn toekomst”,Eerst maar eens fit worden en lekker trainen”, zegt Robben in het Algemeen Dagblad. “Het is wel mooi dat er inmiddels veel clubs belangstelling hebben getoond.”

Robben genoot maandag veel respect. Donyell Malen illustreerde dat als beste. De training was achter de rug, maar hij kon niet bij zijn schoenen. “Mijn schoenen stonden onder de stoel van Robben. Ik durfde ze niet te pakken, zolang hij in gesprek was. Je denkt toch: poeh, daar zit nogal wat, samen op het bankie.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here