Home Nieuws Donyell Malen opnieuw gelinkt aan Arsenal: ‘Hij wordt gewaardeerd op 56 miljoen...

Donyell Malen opnieuw gelinkt aan Arsenal: ‘Hij wordt gewaardeerd op 56 miljoen euro’

889
0

Donyell Malen staat er goed op bij veel buitenlandse topclubs. De spits heeft inmiddels zijn debuut voor Oranje gemaakt en is door zijn leeftijd en ervaring op het hoogste niveau inmiddels een transfertarget geworden.

Donyell Malen mag momenteel herstellende zijn van zijn zware blessure maar dat weerhoudt de diverse buitenlandse media er niet van geruchten over zijn toekomst te verspreiden.


Malen wordt ondanks zijn blessure al wekenlang gekoppeld aan grote Europese clubs. Juventus, FC Barcelona, AC Milan en diverse Engelse clubs zouden de verrichtingen van de spits nauwlettend in de gaten houden.

Malen speelde van 2015 tot en met 2017 al in de jeugdopleiding van Arsenal, maar brak niet door en koos vervolgens voor een kans bij PSV. Dit seizoen is hij definitief doorgebroken en in Londen is men onder de indruk van zijn kwaliteiten. De clubleiding van de Gunners wil voor een hernieuwde samenwerking gaan en zou daar zelfs een recordbedrag voor over hebben, meldt het Engelse AFC News, die daarmee le10Sport citeren. Er wordt zelfs gerept over een transferbedrag van 56 miljoen euro.