Home Nieuws Donyell Malen nog niet bij de wedstrijdselectie, Dortmund tempert verwachtingen

Donyell Malen nog niet bij de wedstrijdselectie, Dortmund tempert verwachtingen

2633
0

Borussia Dortmund doet er alles aan om Donyell Malen uit de luwte te houden.

De miljoenenaankoop van de club uit Dortmund krijgt de tijd om te acclimatiseren en zonder al teveel druk zichzelf aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en ploeggenoten.


De trainer van Dortmund, Marco Rose, is maar wat blij met de aankoop van Malen maar tempert ook de verwachtingen. De trainer roept de supporters van Borussia Dortmund op om niet meteen vergelijkingen met Jadon Sancho te trekken.

Rose kijkt positief vooruit. “Het is een jongen met veel kwaliteiten. We zijn overtuigd van hem en daarom hebben we hem ook gehaald”, zegt Rose tegen Sky. “We hebben vanaf het begin gezegd dat we geen nieuwe Sancho zouden halen. maar we hebben wel iemand gehaald met veel kwaliteiten en die in ons profiel past.”

Donyell Malen wordt voorzichtig gebracht en zat vrijdag nog niet bij de wedstrijdselectie van Dortmund voor het duel met Bologna dat met 3-0 gewonnen werd.

Over een week speelt Dortmund in de eerste ronde van de DFB-Pokal tegen SV Wehen Wiesbaden. De Bundesliga begint voor Borussia Dortmund op zaterdag 14 augustus met een thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.