Home Nieuws Donyell Malen na 13 doelpogingen: ‘We zitten er allemaal mee. We zijn...

Donyell Malen na 13 doelpogingen: ‘We zitten er allemaal mee. We zijn mensen, geen robots’

1136
0

Uiterst teleurgesteld stond Donyell Malen na afloop de pers te woord. De spits kon nauwelijks geloven dat er een remise op de borden stond.

Malen sprak zich uit en zei dat iedereen er enorm mee zit. “Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld, maar daar kopen we niks voor”, zei Malen tegen ESPN.


Malen wist 13 keer het doel van ADO onder vuur te nemen. “Ik heb twee keer de lat geraakt. Één keer schoot ik in de korte hoek, waar ik in de verre hoek had moeten schieten. De keeper pakte ze goed, maar ik heb wel wat kansen gehad. Als aanvaller is het belangrijk dat je op zoek bent naar een goal”, vervolgt Malen over de avond in de Hofstad.

“Dat voelde goed, maar ik heb liever dat ik minder schiet, maar dat ze er wel in gaan. Het was een onnodige goal, maar dat kan wel eens gebeuren. We hebben daar goed op gereageerd. We komen goed op voorsprong, maar daarna zit alles tegen. Dan speel je gelijk, omdat zij helaas in de laatste minuut scoren.”

PSV beleefde een dramatische week en daarover zei Malen: “Het is geen fijne week. Ik denk dat we een goede groep zijn. We zijn eerlijk naar elkaar en naar onze prestaties. Je bent een topclub, dat hoort erbij”, zei Malen nog over de vele wissels. “We zijn mensen, geen robots. Niet alles is fijn, maar dit is professioneel voetbal. Als groep moeten we nu hecht zijn. Donderdag beginnen we opnieuw.”