Home Nieuws Donyell Malen hoopt op Frank de Boer

Donyell Malen hoopt op Frank de Boer

721
0

Donyell Malen is weer helemaal terug. De aanvaller weet zijn naam weer te vestigen in het nationale en internationale voetbal.

Malen wordt al jarenlang gevolg door grote Europese clubs en lijkt na zijn blessure weer helemaal terug. Zijn naam duikt weer op in de buitenlandse berichtgevingen over toekomstige topspitsen.

Vrijdagmorgen prijkte zijn naam weer op de verschillende covers van buitenlandse kranten. Malen wist immers weer te scoren op een Europese avond en dat was al even geleden.

Op de vraag van FOX Sports of hij ‘de oude Donyell’ heeft laten zien, antwoordt Malen: “Bij momenten. Ik kom van ver en weet van mezelf dat er altijd wat te verbeteren valt. Twee goals, maar ik had er wel meer kunnen maken. Maar over het algemeen ben ik wel blij, hoor.”

Malen kreeg afgelopen zondag te horen dat hij in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal zit. Malen was er erg blij mee. “Heel mooi”, zei Malen, die hoopt dat De Boer zijn goals van donderdagavond ziet. Malen hoopt dat de Boer het ziet zitten in hem als eerste spits van Oranje.

“Ik denk dat de bondscoach ook voetbal kijkt, dus hopelijk heeft hij dit gezien”, aldus Malen.

PSV speelt volgende week tegen Rosenborg BK in de play-offs om een plek in de groepsfase van de Europa League. “Maar eerst Heracles. Aan Rosenborg heb ik wel goede herinneringen”, besluit Donyell Malen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here